Какво правим ние

Новини

21.11.2019
През 2020 г. ще се мият с 83% повече улици в София

В план-сметката за дейностите за почистване на София за 2020 г. са предвидени 217 166 644 лв., което е 5,4% повече от средствата за тази година ...

21.11.2019
Декларациите за пряко договаряне и брой контейнери за смет се подават до 30 ноември

До 30 ноември 2019 г. е крайният срок, в който фирми и предприятия трябва да подадат заявления-декларации ...

21.11.2019
Възстановен е бастунът от фигурата на Пенчо Славейков

Той е изготвен от реставратори под контрола на авторите на проекта ...

Назад

Атрактивни културни събития във връзка с Българското председателство на Съвета на ЕС

Във връзка с ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз до края на месец юни 2018 г. Столична община организира и подкрепя множество атрактивни културни събития за жителите и гостите на града. 

Официалните делегати и туристите от чужбина, посещаващи столицата в месеците на председателството, ще имат възможност да станат част от нейния богат артистичен живот. За доброто популяризиране и представяне на инициативите Столична община подготви и издаде специален АРТПЛАН, включващ културните събития през месеците март, април, май и юни.

Книжното издание, което е на английски език, ще бъде разпространено в информационни центрове, хотели, културни институции и др., а двуезичен електронен вариант (на български и английски език) ще бъде публикуван на http://artsofia.bg/bg, https://www.sofia.bg/en и https://www.visitsofia.bg/bg/, както и на фейсбук страниците им.  

Кино
Музика
Театри 

SOFIA ARTPLAN Music Concerts
SOFIA ARTPLAN Cinema Festivals Exhibitions Celebratons
SOFIA ARTPLAN Theatre