Какво правим ние

Назад

Днес започна строителството на нова сграда на детска градина във Владая

Новата сграда е разширение на Детска градина „Слънчо“ и в нея ще бъдат разположени 3 групи: една яслена и две градински, както и физкултурен салон. На освещаването на основния камък на сградата присъства зам.-кметът Тодор Чобанов.

През тази години в район „Витоша“ се изграждат още две нови сгради: в кв. „Павлово“ и в  кв. „Княжево“.

В момента Столичната община изгражда 10 нови сгради с капацитет 22 групи. Новите сгради са в кв. „Курило“, район „Красно село“ – разширение към ДГ „Бърборино“,  м. “Кръстова вада“, район „Студентски“, Дружба 1“, микрорайон 2 в ж.к. „Люлин,“ и в кв. „Овча купел“ .

Предстои да започне изграждането и на нови сгради в район „Подуяне“, в "Манастирски ливади-изток", кв. „Горна баня“, район „Овча купел“, както и реконструкциите и преизграждането на съществуващи етернитови сгради на ДГ № 30 в кв. „Дианабад“ и на ДГ № 16 в район „Студентски“.

Строителството на детски градини е постоянен процес. Изградихме 100 нови сгради и продължаваме да инвестираме в образованието и грижата за най-малките.


Събития в София

XXXIII издание на Киномания

Филмът „Засукан свят“ на Мариус Куркински открива 33-тото издание на Киномания. Филмовата панорама ще се проведе между 14 и 28 ноември ...

Изложба „Манифестиращата идеология 1944 – 1989“ в РИМ – София

Експозиция: от 7 ноември 2019 г. (четвъртък) от 18:00 ч. до 31 януари 2020 г. в Регионалния исторически музей – София (пл. „Бански“ 1) ...

Концерт, посветен на Деня на християнското семейство

15 ноември, петък, ОКИ „Красно село”, 18 часа ...