Какво правим ние

Новини

22.04.2019
Завърши цялостната реконструкция на Професионална гимназия по хранително-вкусови технологии "Проф. д-р Георги Павлов"

Завърши цялостната реконструкция на професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии. „Получихме училището от държавата преди 2 г. и успяхме да го включим в проекта за цялостна модернизация на 27 училища и градини по ОП „Региони в растеж“ ...

22.04.2019
Фандъкова: Паметта за хората, градили България дава духовните основи за развитие на цялата ни нация

Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова при откриването на възстановения бюст паметник на Панчо Владигеров ...

19.04.2019
Изгражда се половин километър от ул.“Филип Кутев“ – част от вътрешния ринг на София

В момента около половин километър от новата ул. „Филип Кутев“ се изпълняват, като се предвижда обектът да бъде завършен до средата на юни ...

Назад

Изложба „Духовна София“ на Десислава Кулелиева

От 21 март до 17 април тази година Галерия "Сердика" ще представи фотографската изложба „Духовна София“ на Десислава Кулелиева.

Имаме удоволствието да Ви поканим на откриването на експозицията на 21 март 2019 г., четвъртък, от 18:30 часа в Галерия "Сердика" на Женския пазар.

„Духовна София“ или каква енергия носи всяко духовно място в София? През обектива на Десислава Кулелиева ще видим как мирно съжителстват различните религии в столицата. Нейните фотографии са запечатали образите на църкви, храмове и манастири. Дългогодишният фоторепортер на в. "24 часа" успява да улови магията на архитектурните детайли, съчетани със символите на духовността и да пресъздаде по един неповторим начин религиозното разнообразие в града. Нейните творби, принтирани на платно, са неповторима съвкупност от общи и близки планове, раздвиженост на детайла и изключителен усет към духовността на различните религиозни храмове в столицата.