Назад

Полезни съвети за това как да се предпазим от заразяване от новия коронавирус

Кратки и полезни съвети за това как да предпазваме себе си и близките си от заразяване

Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация са разработили листовки във връзка с разпространението на коронавируса.

 

ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ, КОГАТО СТЕ НА ПЪТ

 

ПРЕДПАЗВАЙТЕ СЕБЕ СИ И ДРУГИТЕ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ

 

Припомняме, че още информация относно новия коронавирус COVID-19 можете да намерите на официалната интернет страница на Министерството на здравеопазването в рубриките „За граждани“ и „За медицински специалисти“:

https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/informaciya-otnosno-noviya-koronavirus-2019-ncov/?fbclid=IwAR2bckKH9WCly4Gt8F8JgAojQmbl8_NyA3hY4Q-rHzcPPyXzlJiOHH2chUU

Министерството на здравеопазването открива информационна телефонна линия, на която граждани и организации могат да задават своите въпроси относно епидемията с коронавирус 2019-nCoV.

На телефонен номер 02 807 87 57, от понеделник до петък, в рамките на работното време (от 8:30 до 17:00 часа) информация можете да получите от лекар – епидемиолог.

На телефонен номер 0884 889 568 информация може да бъде получена и от дежурен епидемиолог към Столична регионална здравна инспекция.


Събития в София

Най-новата музикална история на Фортисимо Фамилия “Пролетта в музиката”: на 21 март, 11 ч., зала “България”

...

ОИЦ – София с онлайн информационна среща за представяне на работен проект на Програма за развитие на човешките ресурси за периода 2021 – 2027

...

Концертна зала ОКИ „Надежда“ – „Пролетен музикален полъх“ на 02 март от 18:30 ч.

...

Концертна зала ОКИ „Надежда“ – Сонатен концерт "Под знака на цифрата 1“ на 06 март от 11:00 ч.

...