Back Отново „С 1 наум в Столична библиотека“

През месец септември продължава серията от уъркшопи за майки с деца от 0 до 3-годишна възраст, съвместна инициатива на Детския отдел на Столична библиотека и сайта „1 наум“.
Както знаете, ранното детство е един от най-важните периоди от физическото, емоционалното и най-вече когнитивното развитие на децата. Ето защо стартираме серия от срещи, уъркшопи, в които да показваме различни стратегии и начини за развиване на потенциала на най-малките.

Във втора серия ще обърнем внимание на правилата. Откога, какви, защо? Може ли без правила? Какви са работещите методи за въвеждането на ограничения? Ще поговорим за началото на възпитанието и за някои характерни възрастови периоди, за които трябва да имаме 1 наум. Кое е важно и какво е много, много важно?
Ще бъде весело, интересно, полезно и много приятно!

За всички присъстващи има предвидени и малки подаръци, както и вода!

Водещ: Женя Милишева, детски психолог към Детска академия на науките, изкуствата и спорта

Защо?
За да отгледаме едно будно, интелигентно и четящо поколение, което изгражда своите правилни ценности, е необходимо първо да поставим основата. Още сега. В ранното детство.

Епизод 2: Правилата
Къде: Столична библиотека, Детски отдел, пл. „Славейков“ 4А
Кога: 12.09.2019 г.
Начало: 10:30 ч.
Продължителност: 45 – 60 минути
ВХОД: свободен, с предварително записване – ограничена бройка до 30 двойки мама и бебе (или татко и бебе, баба и бебе…) на https://1naum.com/event/dvijenieto/