Назад

Организация на движението във връзка с ремонт на трамваен релсов път

На 20.10.2018 г. и 21.10.2018 г. се променя временната организация на движение по трамвайна линия № 3, както следва:

Трамвайна линия № 3 в посока кв. “Орландовци“: от бул. “Христо Ботев“ надясно по ул. “Струга“ и надясно по бул. “Княгиня Мария-Луиза“ по маршрут. В обратна посока не се променя.

Трамвайна линия № 10 в посока ж.к. “Западен парк“ от бул. “Кн. Мария-Луиза“ надясно по бул. “Христо Ботев“, наляво по ул. “Струга“ и надясно по бул. “Княгиня Мария-Луиза“ и по маршрута. В обратна посока маршрутът не се променя.

На 27.10.2018 г. и 28.10.2018 г. се предвижда следната организация на движение:

Трамвайна линия № 1 и 7 в посока съответно ж.к. “Иван Вазов“ и ж.к. “Борово“: от кръстовище бул. “Княгиня Мария-Луиза“, по бул. “Витоша“, ул. “Алабин“ и наляво по бул. “Христо Ботев“ по маршрута си. В обратна посока маршрутите не се променят.

Трамвайна линия № 3 в посока ж.к. “Захарна фабрика“ от кръстовище бул. “Мария-Луиза“, през подлез „Надежда“, ул. “Скопие“, бул. “К. Величков“, и по ул. “Цар Симеон“ и по маршрута си.

Трамвайна линия № 6 – в посока ж.к. “Иван Вазов“: от триъгълника по маршрута на трамвайна линия № 11 по ул. “Скопие“, бул. “К. Величков“, бул. “Александър Стамболийски“, пл. “Възраждане“ и надясно по бул. “Хр. Ботев“ и по маршрута си. В обратна посока маршрутът не се променя.