Цветните алеи по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"
...

София. Южен парк. 02
София. Южен парк ...

София. Южен парк. 01
София. Южен парк ...

София. Градинката зад галерията
...

Северен парк
...

Парк музей "Врана"
...