Турнир по народна топка "Доджбол" за учители от столичните училища и детски градини

Столичната община, дирекция "Превенция, интеграция, спорт и туризъм" в партньорство с Федерацията по народна топка и с любезната подкрепа на "Спортна София – 2000" организират Турнир по народна топка "Доджбол" за учители от столичните училища и детски градини. Мероприятието ще се проведе на 14 юни (петък) 2019 година, с начален час 13:30 часа, на терените на Спортен комплекс „Зона Б-5“, парк „Възраждане“.


Това е пилотно издание на инициативата във формат за учители, като освен популяризиране на новите правила на играта Доджбол, празникът е прекрасна възможност за тиймбилдинг на учителския колектив. 


Заявки за участие се подават по електронна поща – lyubomira_radoeva@abv.bg   до техническата конференция, която ще се проведе на 12 юни (сряда) от 12:30 часа, в сградата на Столичната община, на ул. „Оборище“ № 44, Заседателна зала.
Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм“ се ангажира с организацията на дейностите, осигуряването на пособия, консумативи, вода, както и награден фонд за призьорите.

Повече информация за начин на включване, срокове и необходими документи може да намерите в Регламента на турнира (в приложенията) и на телефон 02/946 11 18, Любомира Радоева.

Събитието е  включено в Годишния календарен план за спортни дейности за 2019 г. на Столичната община.

Приложения:

1. Правила за организиране на турнира

2. Регламент за провеждане на турнира

3. Заявка за участие в състезанието

 

23.05.2019