Назад

Организация на движението за ремонт на бул. „Асен Йорданов” от кръговото кръстовище на площад на Авиацията до бул. „Шипченски проход”

До 29.06.2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства съответно, както следва:

- по лявата част от източнот пътно платно на бул. „Асен Йорданов” между кръговото кръстовище на площад на Авиацията и края на разделителната ивица преди бул. „Шипченски проход”. Движението ще се извършва в дясната част от източното пътно платно на булеварда в същия участък.

- по западното пътно платно на бул. „Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход” до началото на разделителната ивица на бул. „Асен Йорданов”. Движението ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на булеварда в същия участък, като се осигури в лявата част от пътното платно лента за движение на превозни средства в същия участък от булеварда.

Тролейбусите по маршрутни линии №№ 4 и 11 ще се движат с изключени токомзематели в посока център от спирка с код 0371 „ПРОФ.ЦВ.ЛАЗАРОВ” до спирка с код 2616 „СПОРТНА ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ“. Временно се закрива спирка с код 1151 „СК ЦСКА” в посока център.