Назад

Организация на движението във връзка с измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга

Във връзка с измиване с автоцистерна на пътното платно, тротоарите и  спирките на градския транспорт, както и събиране, товарене и транспортиране на отпадъци от Софийския околовръстен път – Южна дъга се въвежда временна организация на движението.

От 23.00 часа на 17 юли до 5.00 часа на 18 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“ Движението ще ес извършва в локалните пътни платна в същия участък.

От 23.00 часа на 18 юли до 5.00 часа на 19 юли се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на СОП в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“ . Движението на пътни превозни средства ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

От 23.00 часа на 19 юли до 5.00 часа на 20 юли се забранява влизането на пътни превозни средства  по централното южно пътно платно на СОП в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“ . Движението ще се извършва в локалното южно платно в същия участък.