Зам.-кметът на София Евгени Крусев провери извършването на текущи ремонти в район „Студентски“

Започна активна работа по вътрешно-квартални улици, с прилагане на класическа технология за извършване на текущ ремонт. Това каза днес при проверка на работата на екипи в район „Студентски“ заместник-кметът на София по направление на транспорт и транспортна инфраструктура Евгени Крусев.
Извършва се премахване на компрометираните участъци, почистване, полагане на битумна емулсия и асфалтиране.
Текущи ремонти се изпълняват във всички шест зони, на които е разделен града, като на терен работят близо 30 екипа. Работи се на ул.“Акад.Людмил Стоянов“ в район „Слатина“, ул.“Момина сълза“, „Момин кладенец“ в район „Витоша“, ул.“Димитър Лихачов“ в район Връбница“, ул.“Ген.Стоян Стоянов“ в ж.к.“Дружба“ 1 и други. Извършва се и ремонт на тротоари по ул.“Кораб планина“ в район „Лозенец“.
Евгени Крусев посочи също, че се подготвят и линейните графици за цялостните ремонти в града, като целта е в една зона да не се затрудни движението. Вече се извършва и основен ремонт на ул.„Боряна“ в „Овча купел“, къде ще бъде изградена нова асфалтова настилка. Предстои да започне цялостен ремонт на бул.“Шипченски проход“, на бул.“Асен Йорданов“, на бул.“Княз Ал.Дондуков“.

Фотограф: Гео Калев

28.03.2017