Временно се променят маршрутите на трамвайни линии №№ 1, 6 и 7

Във връзка с ремонт на трамваен релсов път се въвежда временна организация на движение, съответно: За времето от 04.30 часа на 11.05.2019 г. до 24.00 часа на 12.05.2019 г. се променят маршрутите на трамвайни линии №№ 1, 6 и 7, съответно:

  в посока Централна жп гара: от ж.к. „Иван Вазов“ и ж.к. „Борово“ по маршрутите до кръстовище бул. “Христо Ботев”/ул. “Алабин”, по ул. “Алабин”, по бул. “Витоша”, бул. “Княгиня Мария-Луиза” и от Централна жп гара по маршрутите до надлез “Надежда”, ж.к. „Обеля 2“ и метростанция “Хан Кубрат”;

  в посока ж.к. „Борово“ и ж.к. „Иван Вазов“: от надлез “Надежда”, ж.к. „Обеля 2“ и метростанция “Хан Кубрат” по маршрутите до кръстовище бул. “Христо Ботев”/бул. “Александър Стамболийски”, по маршрута на трамвайна линия № 3, обратен завой на бул. “Александър Стамболийски”, по маршрута на трамвайни линии №№ 8 и 10 до бул. “Христо Ботев” и по бул. “Христо Ботев” по маршрутите до ж.к. „Иван Вазов“ и ж.к. „Борово“ като трамвайните мотриси се установяват на всички съществуващи трамвайни спирки в променените участъци на маршрутите.

09.05.2019