В Студентска поликлиника лекари специалисти ще преглеждат и в събота

За да е в услуга на пациентите, които нямат възможност в работни дни да се прегледат при лекар специалист, ръководството на общинското ДКЦ 5 в София (Студентска поликлиника) организира извънредни графици за докторите в съботните дни до края на месец октомври.   

На 13 октомври от 8,30 до 13,00 ч. ще има прегледи при специалисти по УНГ, Очни болести, Нервни болести, Кардиология и Вътрешни болести.

На 20 октомври от 8,30 до 13,00 ч. отново ще можете да се прегледате при специалист по УНГ.

На 27 октомври от 8,30 до 13,00 ч. прием ще има при специалист по Хирургия и Детска хирургия, Очни болести, Нервни болести, Кардиология и Вътрешни болести.  

Приемът на пациенти ще бъде както с направления по Здравна каса, така и платен.

Ако желаете да се запишете предварително за преглед при някого от специалистите, можете да го направите на място в регистратурата на поликлиниката или на тел. 02/868 20 13.

Ако има интерес към прегледите в съботните дни, тази практика ще бъде продължена и през следващите месеци, съобщи д-р Вихрен Заяков, управител на ДКЦ 5.

През септември т.г. общинското лечебно заведение организира безплатни профилактични прегледи по УНГ в две поредни съботи, от които се възползваха над 40 пациенти – деца и възрастни. Повод за инициативата беше началото на учебната година. 

 

11.10.2018