Тази събота - „БулевАРТ“ е новото лятно забавление в София

Столичната община и ЦГМ организират „БулевАРТ“ на 12 август 2017 година. Всички собственици на лонгборд, скейтборд, ролери и тротинетки и техните приятели и почитатели са поканени от 10.00 до 16.00 часа на бул. „Ал. Стамболийски“.

Любителите на модерния и еко начин за придвижване из града ще могат да карат свободно в участъка между булевардите „Княгиня Мария Луиза“ и „Христо Ботев“. Специално за тях тази част на булеварда ще е свободна от автомобили.

Ще има майсторски демонстрации на ролери -  от „Екстрйм скейт“ и звездите на новата световна мания – лонгборда ще покажат на какво са способни. Младежите от LongDayBoarding  ще преподават и безплатни уроци по борд каране на начинаещи.

Млади стрийт арт художници ще покажат на живо върху пана от улични ремонти своята визия за модерна и вечно променяща се София. Сред тях са Виктория Котева и Радостин Неделчев - Чочо, който е и автор на логото на кампанията.  На партито ще е и  DJ Skrugie, както и партньорите на събитието от „Кока кола“, които ще раздават напитки без пари.

Специални шатри ще имат екипите от „Кахуна“, които ще предлагат бордове за свободно ползване и изпробване на спорта, а пък младежите от „Парашутка“  ще позволят да се пробват удобните надуваеми дивани. 

02.08.2017