Столичната община с награда от Kmeta.bg

Йорданка Фандъкова  получи наградата "Кмет на 2017 година" в категорията „Управление на проекти“ от портала на българските общини Kmeta.bg. 

"Изключително съм благодарна за тази оценка на нашата работа, която се дължи на отлична работа на екипите. Отдавна общините изградиха своя капацитет и реализираха европейски проекти и дойде времето  да се оцени ефектът от направените инвестиции", каза Фандъкова при получаването на наградата.

"Благодаря за отличното партньорство с Европейската комисия и на министрите, с които работим в екип, на гражданите на София за търпението и за подкрепата, както и на  моя екип!", каза още Фандъкова при получаването на наградата.

Церемонията уважиха Джордж Кремлис, ръководител на отдела за кохезионна политика и екооценки в Главна дирекция „Околна среда“ в Европейската комисия, Мария Габриел, еврокомисар с ресор "Цифрова икономика и общество", Марку  Маркула, вицепрезидент на Европейския комитет на регионите и Искра Михайлова, председател на Комисията по регионалното развитие в ЕП, Андрей Новаков, член на Комисията по регионално развитие в ЕП.

На церемонията присъстваха министрите на спорта Красен Кралев и на туризма Николина Ангелкова, както и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Деница  Николова. 

27.10.2017