Столичната община организира благотворително тържество „Коледата е за всички“

Под патронажа на заместник-кмета на Столична община Албена Атанасова ще се проведе благотворително тържество под мотото „Коледата е за всички”.

Празникът ще събере деца и семейства с по-ниски доходи на територията на Столична община по случай настъпващите коледни и новогодишни празници и ще зареди всички с приятни  и незабравими емоции.

Децата ще бъдат организирани в артателиета, в които ще могат да изработят коледни играчки. Театър, хумор, песни и специални гости ще зарадват всички гости.
Децата ще получат коледни подаръци от най-очаквания гост – Дядо Коледа.

За всяко семейство е осигурена подкрепа във вид на хранителни продукти и бутилка вино, с които ще могат да обогатят коледната трапеза. В инициативата се включиха дарители и доброволци: „АмРест България“ ЕООД, „Лъки 2003“ ЕООД, „Белла България“, „Бор Чвор“ ЕООД, „Победа" АД, „Домейн Бойар Интернешънъл“ ЕАД, Виенски салон „Лагуна“, Пазари Изток ЕАД, Пазари Север ЕАД, „Сънфудс България“ ЕООД, „Тирбул“ ЕАД, „Лактима“ АД, „Чипита България“ АД, Кока Кола.

Празникът ще се състои в залата на театър Мим-Арт, ж.к. „Стрелбище“, ул. „Йордан Йовков“ № 13 и ще бъде през целия ден на 15 декември.

Според учебната заетост на децата събитието ще бъде на две групи – едната от 10:30 ч., а другата от 14:30 ч.

                   

 

14.12.2017