Съвместна инициатива дава отстъпка от 50% на билет за спектакъл на Младежкия театър на притежателите на абонаментна карта за градския транспорт

От днес до края на годината всеки, който пътува с абонаментна карта за градския транспорт, може да си купи билет за постановките на Младежкия театър "Николай Бинев" с 50% намаление. Отстъпката важи за всички постановки.

"Благодарна съм на ръководството на Младежкия театър и актьорите за желанието да направим тази кампания заедно. Целта ни е повече хора да използват градския транспорт, а и да привлечем нови театрални зрители" – това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, която се срещна с актьорите Ангелина Славова, Мия Кръстева, Николай Желев и Ахмед Юмер.

Кампанията дава право на всички, които имат абонаментна карта за 12, 6 или 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти да ползват 50% намаление на цената на билетите. За целта е нужно да си вземете специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ, който удостоверява, че картата е в срок, и да го представите при закупуването на билета за постановката, която сте избрали.

Центърът за градска мобилност разработи и карта „София“, с която може да се ползват отстъпки в 60 обекта като музеи от 5% до 50%. До няколко седмици се очаква да стартира продажбата на карта „София“ във всички пунктове на Центъра за градска мобилност и други партньорски обекти.

08.05.2018