"Рокмаратон – Надежда и приятели"

„Рокмаратон – Надежда и приятели” е традиционно събитие, което се провежда всяка година в Северен парк на 17 септември – Деня на София. От години събитието се осъществява с финансовата подкрепа на СО, като част от Календара на културните събития на Столична община. 

Тази година отново на открита сцена в Северен парк от 17.30 до 22.00 часа ще се проведе Рокконцерт под надслов "НЕ на наркотиците". Ще има викторина, посветена на Деня на София, а организаторите ще раздават награди и материали с послания срещу употребата на наркотични вещества. 

С провеждането на събитието ще дадем възможност за изява на млади творци и професионални рок- и метъл изпълнители, които с участието си ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”. 

Проектът „Рокмаратон – Надежда и приятели” е пряко свързан с търсенето на ефективно решаване проблемите на подрастващите и младите хора. Инициативата е организирана от НЧ "Съзнание" с подкрепата на Столична община и има за цел да стимулира интересите и активностите на младежите в изкуството и да покаже, че има интересни алтернативни занимания, с които да изразят себе си.

Подготвени са много занимания и игри.

А, за най-малките – Работилничка за творчество и рисуване.

14.09.2018