Продължават събитията в Културната програма на „София Коледен град“

Домакин на концертите и детските събития на „София Коледен град“ е кино „Кабана“.

На 15 декември (сряда) от 19:00 часа ще започне тематична музикална вечер – Рeтро парти с Marti G. Ще звучи любимата „западна“ музика от 70-те, 80-те и 90-те години на ХХ век. Вход свободен.

На 16 декември (четвъртък) от 19:00 часа започва вечер, посветена на инди рок музиката с DJ Ping-Pong Galia.

На 17 декември (петък) от 16:00 часа Общински културен институт театър „Възраждане“ ще представи за децата спектакъла „Подаръци за Дядо Коледа“ на режисьора Христо Ботев Станчев. Вход с билети.
В 18:00 часа започва тематична вечер, посветена на френската електро музика с участието на Ража от група Dead Man's Hat. Вход свободен.

На 18 декември (събота) в 11:00 ч. и в 12:00 ч. започват работилниците за деца „Да си направим коледна украса“, водени от актьори и художници на Столичен куклен театър. Входът е с билети, които покриват материалите. 
В 16:00 ч. започва коледното представление „Подаръци за Дядо Коледа“ на театър „Възраждане“. Режисьор е Христо Ботев Станчев. Вход с билети.
В 19:00 ч. на сцената излиза Свилен Ноев от група „Остава“.

На 19 декември (неделя) в 12:00 часа ще започне празничното шоу на "В очакване на Дядо Коледа" на „Арт Театър“.
В 17:00 часа ще започне концерт на участниците от музикалния акселератор на RockSchool – проект, реализиран с подкрепата на Столична община – Програма „Култура“. Вход свободен!

"София Коледен град" очаква столичани и гостите на града до 23 декември пред Националния дворец на културата – в алеята до кино „Кабана“. Отворен е от 11:30 ч. до 21:30 ч., входът е свободен. Празничната инициатива се организира от „Пазари Възраждане“ ЕАД с подкрепата на Столична община и е част от Календара на културните събития на столицата.
 
 

14.12.2021