Продължава временната организация на движение за ул. “Владайска река“

До 25 октомври 2020 г. продължава временната организация на движение за ул. “Владайска река“

До 25 октомври се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Владайска река” между ул. „Индустриална” и пл. „Сточна гара”.

Дотогава остава в сила и промяната на движение на част от градския транспорт тролейбусни линии №№ 85 и 285, както следва:

- в посока ж.к. „Връбница 2“ от крайната станция в ж.к. „Хаджи Димитър“ по маршрутите до кръстовище ул. „Уошбърн“ - ул. „Резбарска“, надясно по ул. „Резбарска“, наляво по ул. „Първа българска армия“, наляво па ул. „Каменоделска“, наляво по ул. „Константин Стоилов“ и надясно по маршрутите до ж.к. „Връбница 2“;

- в посока ж.к. „Хаджи Димитър“ от ж.к. „Връбница 2“ по маршрутите до площад „Сточна гара“, наляво по ул. „Константин Стоилов“, надясно по ул. „Каменоделска“, надясно по ул. „Първа българска армия“, надясно по ул. „Резбарска“ и наляво по ул. „Ген. Липранди“ и по маршрутите.

Промяната на маршрута на автобусна линия № 86 е в посока ж.к. „Свобода“ от АП Малашевци по маршрута до ул. „Резбарска“/ул. „Първа българска армия“, надясно по ул. „Първа българска армия“, наляво по ул. „Каменоделска“, наляво по ул. „Константин Стоилов“ и надясно по бул. „Сливница“ и по маршрута двупосочно.

Автобусите ще  спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък от маршрутите.

Закриват се спирки:

- двупосочна с кодове 0701 и 0698 „София мел" АД на ул. „Градинарска“ за автобусни линии № 85, 86 и 285;

- с код 1315 „Пл. "Сточна гара“ на ул. „Владайска река“ за автобусни линии №№ 85, 86 и 285;

- с кодове 2156 и 2157 „Ул. "Ресенска поляна“ на ул. „Резбарска“ за автобусна линия № 86.

 

КАРТА

21.09.2020