Продължава миенето на улици и булеварди и почистване на дъждоприемни шахти

През нощта е извършено миене на подлеза при Централна жп гара

Миене на пътните платна на улици и булеварди, тротоари и пешеходни пространства продължава на територията на Столична община. Дейностите се извършват с помощта на автоцистерна с маркуч както през деня, така и нощем и се контролират от екипите на Столичен инспекторат.

През деня на 5 май продължи миенето на улици и обществени пространства в районите „Красно село“, „Красна поляна“, „Овча купел“, „Люлин“, „Сердика“ и „Надежда“.

Успоредно с това се извършва и профилактика на дъждоприемните шахти, за да се осигури проводимостта на съоръженията.

Тази нощ екипите са работили по миенето на участъци от бул. „Гоце Делчев“, транспортния тунел на ул.“Житница“, бул.“Константин Величков“, бул. „Кн. Мария Луиза“, бул. „акад. Ив.Евст.Гешов“, бул. „Ал. Стамболийски“, бул. „Христо Ботев“, пл. Света Неделя, бул. „Възкресение“, пл. „Възраждане“. В район „Лозенец“ – по  бул. „Никола Вапцаров“, бул.“П.К.Яворов“, бул. „Свети Наум“, бул. „Черни връх“, бул. „Драган Цанков“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул.“Възкресение“.

През нощта е извършено миене и на пешеходния подлез при Централна жп гара.

През деня на 6 май продължава миенето и в районите като „Красно село“, „Сердика“, „Подуяне“, „Надежда“, „Искър“, „Овча купел“ и „Люлин“. Ще се работи по почистването на вътрешно-квартални улици.

 

 

06.05.2022