Представяне на „Крадлата със синя кръв“ в Столична библиотека


На 08.04.2019 г. от 18:00 ч. в Мраморното фоайе на Столична библиотека ще бъде представен новият роман на Жени Тачева „Крадлата със синя кръв“. В романа си Тачева отново демонстрира своя стремеж към идейно обогатяване на българската литература и издигането ѝ до равнището на най-добрите образци, вкарвайки актуалната проблематика на нашето съвремие. Това произведение е доказателство за силата на естетиката и красотата на словото и заема своето достойно място сред oсобено сполучливите съвременни български романи. Той съчетава по образцов начин езиковото богатство и точността на фразата.

„Крадлата със синя кръв“ е не просто история, а откровение, водовъртеж от събитийност, контрасти и силни емоции, разказ за приятелството и верността, за житейските уроци и способността ни да се учим от грешките си, за мечтите и силата да се преборим за тях, за правилните и неправилни избори 

Заповядайте!

"...Един майсторски написан роман, който съчетава по образцов начин езиковото богатство и точността на фразата. Роман за хората, които ценят стойностната литература и най-вече за онези, за които музиката не е просто чалга, а смисъл на живот."      
проф. Кр. Петров 

02.04.2019