ПОСРЕЩАМЕ НОВАТА ГОДИНА СЪС СЦЕНА ПОД ЗВЕЗДИТЕ

За 19-ти пореден път Българската национална телевизия и Столична община организират празничния концерт-спектакъл „Сцена под звездите” на площад „Княз Александър І”. Традиционното събитие ще подари незабравима Новогодишна нощ на столичани и гостите на София. Камерите на обществената медия ще направят съпричастни към празника на открито и всички българи в страната и в чужбина, които могат да проследят концерта на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

Празничното шоу ще започне на 31 декември 2017 г. в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари 2018 г. Негови домакини тази година са водещата от БНТ1 Анна Ангелова и обичаният от българските зрители актьор Владимир Пенев.

Събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти,  перфектен звук, покриващ целия площад, както и с красива заря в небето над столицата.

Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български изпълнители. Звезден блясък, ритъм и емоция на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бенда на Ангел Заберски, група „Акага”, DARA, Михаела Маринова, Християна Лоизу, група „Сигнал” и Николина Чакърдъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

Всяка година в мащабната проява се включват повече от 20 000 човека, а заедно с тях празнуват още над 1 милион зрители пред телевизионните екрани.

 

„Сцена под звездите” е част от Календара на културните събития на Столична община.

20.12.2017