Концертен цикъл "Остров на музиката", Борисова градина - Лятна естрада

За изграждането на визията на проекта "D.VINE in love" момичетата работят с едни от най-изявените стилисти, дизайнери и декоратори. 
Цветово събитието се очертата да е в огнено червено или в стил романтично розово с пастелни тонове.  
Целта на проекта е публиката да се потопи в необятната палитра от любовни емоции изразена в нежна визия и звук. 

Заповядайте под откритото небе на  Парка Заимов/ Борисовата градина на 2-ри август (сряда) от 19 часа. 
Бъдете част от романтичния спектакъл "D.VINE in love"! 

09.08.2017

Ire Vazquez-Lead Vocal & Piano- Cuba    

Jesus El killo-Percusion-España 

Dillian Davidkov-Trompet-Bulgaria 

Aldo Oliveros--Maracas-Claves-Cuba 


ИРЕ ВАСКЕС И НЕЙНИЯТY ЛАТИНО ОРКЕСТЪР ( СЪСТОЯЩ СЕ ОТ ХОРА ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИОНАЛНОСТ И РАЗЛИЧНИ МУЗИКАЛНИ СТИЛОВЕ, ОБЕДИНЕНИ ОТ ЛАТИНОАМЕРИКАНСКАТА МУЗИКА. ОРКЕСТЪРА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ИРЕ ВАСКЕС, ПИАНИСТКА И ВОКАЛ НА ГРУПАТА, КОЯТО ИГРАЕ ВАЖНА РОЛЯ, ПОРАДИ КУБИНСКИЯ СИ ПРОИЗХОД, ВНАСЯ ТОЗИ КУБИНСКИ ПРИВКУС И ТАЗИ ЖИВА ИСКРА В ЛАТИНОАМЕРИКАНСКАТА МУЗИКА. В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЪЛГИ ГОДИНИ НА ОПИТИ И ИЗУЧАВАНЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ КУЛТУРИ И ОБЕДИНЯВАНЕ МЕЖДУ КУБА, БЪЛГАРИЯ И ИСПАНИЯ СЕ СЪЗДАВА ТОВА РАЗНООБРАЗИЕ НА СТИЛОВЕ ЗАЕДНО СЪС СТИЛА ПОП ФЛАМЕНКО,ПРЕДСТАВИТЕЛ НА КОЙТО Е ИСПАНСКИЯТ ПЕРКУСИОНИСТ ХЕСУС ЕЛ КИЙО, КОЙТО СЪЩО ТАКА Е ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ОРКЕСТЪРА. ТОВА ОБЕДИНЕНИЕ, ПОСТОЯННАТА РАБОТА ПРАВИ, ТАКА ЧЕ НИЕ ПРАВИМ НАЙ ДОБРАТА ЛАТИНОАМЕРИКАНСКА МУЗИКА ЗА МОМЕНТА И НАЙ ВЕЧЕ НАСИТЕНА С КУБИНСКИ РИТМИ. 
ИРЕ ВАСКЕС И НЕЙНИЯ ЛАТИНО ОРКЕСТЪР 

16/08.2017

Джаз трио Заберски-Йосифов-Веселинов-Еко
На 16-ти август от 19.00 в Борисовата градина Ангел Заберски, Михаил Йосифов и Веселин Веселинов-Еко ще споделят своите импровизации под открито небе с всички присъстващи.
Ще бъдат изпълнени джаз-класики от най-бележитите композитори в жанра (Дюк Елингтън,Кол Портър,Антонио Карлос Жобим) Аудиторията ще се наслади на резултата на дългогодишно творческо сътрудничество между тримата артисти, довело до лекота и виртуозитет на световно ниво.
Това, че Заберски, Йосифов и Веселинов-Еко са едни от водещите имена на българската джаз сцена, е още една гаранция за приятно прекарване на лятната сряда вечер в Борисовата градина.

23.08.2017

One BOSSA NOVA night 
Марина Господинова - вокал
Милен Кукошаров - пиано
Димитър Карамфилов - контрабас
Атанас Попов - барабани
Една лятна вечер, посветена на безкрайните брегове, празника, общуването и любовта към бразилската боса нова и самба!

02.08.2017