Певицата Лина Никол представя дебютния си албум Who I Am на 8 октомври

 

На 8 октомври певицата Лина Никол ще представи албума си в "София Лайв Клуб". Ще се включат и музикантите Александър Васев (пиано), Владислав Мичев (пиано и брас), Стоян Джаферов (китара), Радослав Славчев – Riverman (бас), Божидар Василев (тромбон и ефекти) и Деян Илиев – барабани.

На 1 октомври самостоятелният албум ще бъде разпространен в дигиталните платформи. Заглавието Who I Am не е случайно. Лина Никол споделя, че музиката, която ще представи, е нейното идеално отражение като артист – в албума има балади, които са свързани с определени моменти от живота ѝ, фънки звуците са част от нейната забавна страна, а синтезът от модерно звучене и класически ритъм&блус показва израстването ѝ. Like I Used To е написана по време на пандемията и локдауна през 2020 г. Текстът разказва за желанието да се върнем към пълноценния живот, а в проекта се включва и рапърът Vas J. Angelov. Продукцията е дело на Боян Ангелов, с когото Лина работи по албума. 

Албумът се реализира с подкрепата на Столична община – Програма “Култура”.

Билети за концерта на: eventim.bg.https://www.eventim.bg/bg/bileti/lina-nikol-promo-koncert-na-album-who-i-am-sofiya-sofia-live-club-569585/event.html

28.09.2021