Първи Бакхус Bar & Snack Fest (11 и 12 септември в парка на НДК)

На 11 и 12 септември в парка на НДК – в алеите около кино “Кабана” – ще се проведе Бакхус Bar & Snack Fest, който ще събере на едно място над 40 изложители, а програмата ще включва и финала на състезанието за миксолози Bar Masters. 

От 11.00 ч. до 22.00 ч. през двата дни за посетителите ще има ястия от пет континента – от Япония до Мексико, от България до Близкия Изток, кафе и безалкохолни напитки, джелато и сладкарници, коктейл барове, занаятчийски пивоварни и изби от България и чужбина, както и производители на мед, зехтин, люти сосове, сладка и др. Емблематични столични коктейл барове ще излязат на алеите пред кино “Кабана” със своите предложения както за класически, така и за изцяло авторски напитки. Ще се предлагат и коктейли с вино, специално създадени за този уикенд.

На Bar & Snack Fest музика на живо ще изпълняват ирландецът Джейми Макдоналд и българската група „Ла Миньор“. Програмата ще включва и големия финал на състезанието за професионални бармани Bar Masters. 20 финалисти от цялата страна ще мерят умения пред професионално жури, водено от миксолога Димитър Петровски. 

Всички противоепидемични мерки ще бъдат стриктно спазени, за тази цел фестивалът ще бъде изцяло безкешов. Плащането ще става с карта или с мобилно приложение. Билети можете да закупите онлайн през www.bilet.bg, както и на място. 

Бакхус Bar & Snack Fest се реализира с подкрепата на Столична община. Организиран е в партньорство с „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Повече за събитието можете да разберете на: https://www.facebook.com/events/944008413103181.
 

30.08.2021