Оперното изкуство и активния живот: 2 в 1

Оперното изкуство и активния живот: 2 в 1 

За да подкрепи здравословния живот, придвижването в София с велосипед или пеша, партньорите по проектът ИНОЕЪР – Столична община, Асоциация за развитие на София и ЦГМ, със специалната подкрепа на оперната прима Соня Йончева ще предоставят специална награда: два билета за Оперната гала на Соня Йончева и Пласидо Доминго на 31 август 2021 г. пред катедралния храм „Ал. Невски“ за най-възрастната семейна двойка, която се включи във велошествието и атлетическия крос на София на 18 април.

“Бъдете смели, живейте активно и винаги бъдете във форма и заедно! Моят начин да ви благодаря е с музика!“ – казва Соня Йончева.

Искате ли да подкрепите карането на колело и ходенето пеша в София? Да допринесете за по-чист въздух и по-здравословен живот в града? И да се насладите в сърцето на София на оперното изкуство, музиката и звездите от такава величина? Вдъхновете се от Соня Йончева! Включете се в във Велошествие и атлетически крос под мотото „За по-чист въздух“ на 18 април, 2021 и се регистрирайте на място!

Сборният пункт е след 10:00 ч., а колоритното шествие тръгва точно в 11:00 ч. от пл. "Народно събрание" по маршрут до Южния парк.

Наградата ще бъде връчена по време на официалното откриване на събитието.

За повече информация: office@sofia-da.eu

Проектът ИНОЕЪР е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Инициативата „Иновативни дейности за градско развитие“.

14.04.2021