На 1 март стартира кампанията на „Столичен електротранспорт” – "Историята представя бъдещето"

Ретро трамвай ще пътува в София

На 1 март стартира кампанията на „Столичен електротранспорт” “ИСТОРИЯТА ПРЕДСТАВЯ БЪДЕЩЕТО!”, посветена на ротационното председателство на България на Съвета на Европейския съюз.

Всеки четвъртък до края на месец юни в 16.00 ч. и 17.00 ч. от площад „Възраждане” ще потегля Ретро трамвай. Маршрутът му ще е до ж.к. „Иван Вазов” и обратно, като ще спира на всички съществуващи спирки. Всеки пътник ще получи карта на маршрутните линии на електротранспорта в София, съдържаща информация за електрическия транспорт – история, развитие, планове за бъдещето.

Всяка седмица в трамвая ще се случват различни събития. На първи март за всеки ще има мартенички за здраве и късмет, изработени от работещи в „Столичен електротранспорт”, на 8 март – песен и цвете изненада по повод Международния ден на жената.

Подробности за инициативата, маршрута и програмата за всяка седмица ще намерите на сайта на „Столичен електротранспорт” – http://www.elektrotransportsf.com/ и на страницата на Ретро трамваите във Фейсбук – https://www.facebook.com/retrotramSofia/

Трамвайна ретро линия пл. "Възраждане"-ж.к."Иван Вазов"-схема

28.02.2018