Месец октомври – обявен за месец за борба с рака на гърдата

УВАЖАЕМИ ПАЦИЕНТИ,

Месец октомври  е обявен за месец за борба с рака на гърдата. В самото начало идеята е да се популяризира ранното откриване и лечение на това  заболяване. Днес хиляди хора по света възприемат месец октомври като месец за активна разяснителна кампания относно причините, превенцията и лечението на рака на гърдата.

Ние, екипът на  ДКЦ V – София ЕООД (Студентска поликлиника) съвместно с екипа на "Образни центрове Русев",  ще проведем кампания за профилактика на рак на гърдата.

За осигуряване на професионално отношение, грижовна и комфортна атмосфера, качествена и навременна здравна помощ, Ви предоставяме пакети, изцяло насочени към профилактика и ранно откриване на рака на гърдата.

"Център за образна диагностика Русев", който е създаден по европейски стандарт и е ситуиран в сградата на ДКЦ V, предлагащ  пълния диапазон от апарати за образна диагностика на бранда Siemens Healthineers,  ще  обезпечава с помощта на единствената по рода си апаратура извършването на всички необходими образни изследвания.

Д-р Илия Фидошев, който притежава дългогодишен опит в областта на онкохирургията и най-съвременните тенденции за лечението на карцином на млечната жлеза, ще бъде Вашият личен консултант.

При планирането и провеждането на консултациите и изследванията ще Ви съдейства  координатор, който ще се погрижи за цялостната организация на Вашата профилактика.

Необходимо е предварително записване на телефони:

Gsm:+359/885500601
Gsm:+559/889/535712

 

Предложените пакети са:

1. Преглед при специалист хирург-мамолог д-р Илия Фидошев с ехография или/ Мамография на млечни жлези – цена 66,00 лева.
2. Преглед при специалист хирург-мамолог д-р Илия Фидошев с Автоматична ехография (ABVS) на млечни жлези  – цена 116,00 лева.

ПРЕДИМСТВА НА 3D ЕХОГРАФ ACUSON S 2000:

Автоматична ехография (ABVS) – се извършва с помощта на единствената по рода си апаратура AcusonS 2000, позволяваща автоматично обемно сканиране на млечни жлези без никакво облъчване с тотална прецизност. Възможно е eвентуално избягване на интервенции в органа като биопсичната такава, като повишават надеждността на диагнозата, увеличавайки увереността на лекаря.

Изключително бързо и при липса на какъвто и да било дискомфорт за пациента (притискането е почти минимално), а получените данни касаят целия обем на изследваните органи – не може да се пропусне нищо, понеже няма как да остане неизследван участък.

Извършване на изследването от оператор, с което се избягва субективизма при обикновената ехография с ръчно насочвана сонда.

Върхово-технологичните хардуерни решения в съчетание с уникалния софтуер Syngo Ultrasound Breast Analysis води до получаването на 3D образи с висока разделителна способност, които осигуряват високо детайлизирана визуализация на тъканите, спомагащо за точното установяване на разположението на патогологичното изменение в трите измерения – от ареолата/кожата на гърдата до гръдната стена, както и уточняването на вида му.

Възможност за повишаване на специфичността на находката и с други технологични способи: за установяване на евентуално налични т.нар. „структурни изкривявания“, а „твърдостта“ на обекта се преценява на база еластографските методологии eSie Touch Elasticity Imaging и Virtual Touch IQ.

 

17.09.2021