Любовни истории на сцената на парк – театър „Борисова градина“ на 14 юни

 

На 14 юни на сцената на парк – театър „Борисова градина“ ще бъде представен спектакълът ЛЮБОВНИ ИСТОРИИ от Иво Сиромахов.

Режисьор: Златомир Молдовански

Участват: Таня Йоргова, Поля Йорданова (Номинация ИКАР 2021, категория “Дебют” за моноспектакъла "Мечтата на Наташа"), Анатолий Ставрев, Найден Банчевски, Златомир Молдовански

Какво ли не бихме направили в името на любовта? Тя може да ни направи по-силни, но и да ни съсипе; да ни подготви да приемем всякакви предизвикателства, но и да ни прати в уединение; да ни накара да помъдреем, но и да се вдетеним. Тя е единственият универсален език на този свят,  защото всеки иска едно и също: да обича и да бъде обичан. Как постигаш това? Няма логични методи. Тук инстинктът е вожд. А този инстинкт кара нашите персонажи да изпадат в свръх комични ситуации, в които всеки зрител ще разпознае част от себе си и ще се посмее от сърце.

Историите на 6 двойки с различна националност, всяка със своите характерности, проблеми и невъобразими комични ситуации.

Билети ще намерите на: https://www.eventim.bg/bg/bileti/lyubovni-istorii-sofiya-park-teatr-borisova-gradina-563193/event.html 

11.06.2021