Лошото време налага първите два дни на Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито

Поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, първите два дни – 18 и 19 юни – на фестивала Sofia Live Festival ще се проведат на закрито в Sofia Live Club.

Фестивалът ще се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за първите два дни. Тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни 18 и 19 юни остава ограничено количество в мрежата на Eventim.

Обещаваща е прогнозата за 20 юни (неделя), затова hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще слушаме на Колодрума. Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20 лв., а на място ще са 25 лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без промяна в часовете.
Всички закупени билети ще важат без презаверка. Всеки желаещ да върне закупен билет може да го направи на мястото, от което го е закупил, до 16:30 ч. 18 юни.

Вратите в трите дни и на двете локации ще отворят в 16:30 ч., а началото на концертите ще бъде в 18:00 ч.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook: https://www.facebook.com/sofialivefestival и инстаграм профила: https://www.instagram.com/sofialivefestival/

 

18.06.2021