Кучета-бебета от общинския приют ще участват в „София диша“

За първи бебета от приюта за безстопанствени кучета на ОП „Екоравновесие“ ще участват във фестивала за градска кутлура София диша. По време на събитието, всички желаещи могат да посетят обособеното „кучешко пространство“ в Спортната зона на фестивала в двата дни между.... часа, да се срещнат и разгледат животните. Всеки, който иска да си осинови кученце, ще може да направи това на място, по време на събитието. Осиновяването е безплатно, като е необходима единствено лична карта.

„За нас участието на кучетата на подобни е места е изключително важно. Колкото повече кученцата ни са навън, сред хората, толкова по-голям е техният шанс да бъдат припознати, харесани и осиновени. Целта на ОП „Екоравновесие“ не е да държи кучетата в приюта, а да създава предпоставки колкото може повече от тях да намерят нов дом и семейство, което да ги обича и да им се радва“. Това коментира зам.-кмета по Екология в СО Йоана Христова.

Напомняме, че всички кучета на ОП „Екоравновесие“ са обезпаразитени, ваксинирани, кастрирани и чипирани. Всяко едно от тях притежава паспорт и е освободено от данък за първата година.

От началото на годината осиновените кучета от приютите на ОП „Екоравовесие“ са.....

 

 

04.07.2017