Kонсултации и изследвания за диагностика на COVID-19 инфекция

На базата на своя опит, ние, екипът на  ДКЦ V – София ЕООД (Студентска поликлиника),  съвместно с екипа на "Образни центрове Русев", разработихме пакети, които  включват най-необходимите консултации и изследвания за диагностика на COVID-19 инфекция. Препоръката на нашите специалисти е проследяване на основни показатели от кръвната картина, образни и функционални изследвания, които да покажат състоянието на белия дроб и сърцето, както и  консултации от специалист.

При провеждането и планирането на консултациите и изследванията ще Ви съдейства  координатор, който ще се погрижи за цялостната организация и провеждане на Вашата програма.

Необходимо е предварително записване на телефони:

Gsm:+359/885500601
Gsm:+559/889/535712

Предложените пакети са:

ПЪРВИ ПАКЕТ

1. Преглед с лекар специалист УНГ:

д-р Анжелика Димитрова или д-р Вихрен Заяков

2. Лабораторни изследвания:

ПКК, СУЕ, С-Реактивен протеин, Д-Димер

3. Компютърна томография.

Цена: 219,00 лева

 

ВТОРИ ПАКЕТ

1. Преглед с лекар специалист УНГ:

 д-р Анжелика Димитрова или д-р Вихрен Заяков

2. Лабораторни изследвания:

ПКК, СУЕ, С-реактивен протеин, Д-Димер, Феритин

3. Рентген

Цена: 129,00 лева

 

ТРЕТИ ПАКЕТ

Компютърна томография с бърз антигенен тест

Цена: 178,00 лева

 

ЧЕТВЪРТИ ПАКЕТ

Рентгенография на бял дроб с бърз антигенен тест

Цена: 60,00 лева

 

ПЕТИ ПАКЕТ:

При необходимост от диагностика или  КТ-пневмонен анализ на последиците от COVID-19 вирусна инфекция, "Лаборатории Русев" предлагат уникално за България КТ-изследване на бели дробове, свързано с  автоматична оценка на белодробния паренхим, покриващ и световните стандарти в образната диагностика с използване на изкуствен интелект.

Цена: 150 лева

КТ-пневмония анализ е специално създаден софтуер на Siemens Healthineers за борбата с COVID-19. Изследването включва автоматична карта, която показва  количествена оценка на засегнатите участъци от белите дробове, процентно съотношение на засягане спрямо нормалния белодробен обем, както и триизмерна (volume rendering) демонстранция на патологичния процес.

 

17.09.2021