Кметът Йорданка Фандъкова провери ремонтите на улици в с. Кокаляне

Кметът на София Йорданка Фандъкова провери работата по текущите ремонти в с. Кокаляне, район "Панчарево". В рамките на проверката Йорданка Фандъкова разговаря с местните жители.

Хората от населеното място и кметът Фандъкова разговаряха за обектите, които се изпълняват, и подобряването на градската среда.

В с. Кокаляне се изгражда нова улица „Стефан Караджа“. В момента се редят бордюри, оформя се основата за полагане на първи пласт асфалт, което се предвижда да започне утре. Текущ ремонт се извършва и на друга основна улица в населеното място – ул. “Околовръстна“. Тук се извършва фрезоване и подготовка за асфалтови работи по пътното платно.

В процес на изпълнение в с. Кокаляне е нова детска площадка, която се финансира от бюджета на Столичната община. Площадката се очаква с нетърпение от най-малките.

Кметът разговаря с хората и за необходимостта от канализация, за която има идейни проекти. Фандъкова посети и стадиона в с. Кокаляне и заяви, че ще предложи да бъде предоставен за ползване от местния спортен клуб.

 

 

 

 

 

 

11.08.2019