Кметът Йорданка Фандъкова провери ремонта на ул. Козлодуй

От 16 юли започна цялостен ремонт на ул."Козлодуй", която беше в тежко състояние. Изпълнява се основен ремонт на пътните платна, на релсовия път и тротоарите, подменя се и инженерната инфраструктура. Най-важното е да не се прави компромис с качеството. Това каза при проверка на строително-монтажните работи днес кметът на София Йорданка Фандъкова в присъствието на заместник-кмета Евгени Крусев и кмета на район "Средец" Тодор Кръстев.

Днес се изпълнява полагане на част от релсовия път. Ремонтът включва и изпълнение на шумо и виброизолационни елементи. Обновява се и осветлението.

Срокът за завършване на ремонта е втората половина на октомври.

Тази година освен на ул."Козлодуй" се обновява и релсовия път на бул."Витоша". Грижата за релсовия транспорт е сериозна, каза също Фандъкова.

По думите й през 2017г. планираме три сериозни обекта за цялостна рехабилитация на релсов път. Това са по бул."Дондуков", който отложихме във връзка с изграждането на третия лъч на метрото, както и два обекта, включени по в Оперативна програма "Региони в растеж" - по ул."Граф Игнатиев" от бул."Витоша" до бул."Евлоги и Христо Георгиеви" и по бул."Цар Борис Трети".

09.08.2016