Карнавална лаборатория за деца и младежи

Седмата БЕЗПЛАТНА КАРНАВАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ за деца и младежи за 2017 година се осъществява в рамките на проекта на фондация „ЖАР Театър-Изкуство-Култура“ КАРНАВАЛ-КОНТАКТ. За поредна година инициативата ще разнообрази свободното време, като Ви прикани да се включите в поредицата от девет карнавални лаборатории и два интерактивни огнени хепънинга на открито със свободен достъп, които ще се осъществят в периода от 14 май до 3 септември 2017 г. на различини зелени локации в Столицата.
Онези от Вас, които участват редовно в безплатните карнавални лаборатории и напреднат достатъчно в някоя от дисциплините, които организаторите предлагат, ще имат възможност да станат част от специалната програма по закриването на проекта и ще получат персонална покана за включване в редовните занимания на Фест-студио „ЖАР“ при ОКИ Дом на културата „Средец“ и отстъпка от таксата за първия месец.
Тази година отново е обявявен конкурс за най-забавно карнавално селфи или кратко видео (до 3 мин.), демонстриращо какво сте научили. Можете да ги изпращате на имейл: feststudio@gmail.com . Материалите ще бъдат публикувани на Facebook страницата https://www.facebook.com/firetheatrefoundation.bg/ Победителите (чиито снимки и кратки видеа са събрали най-много харесвания) ще бъдат обявени на 3 септември 2017 г. при закриването на проекта пред Народния театър „Иван Вазов“.
КАРНАВАЛ-КОНТАКТ e проект на Фондация ЖАР ТЕАТЪР-ИЗКУСТВО-КУЛТУРА, съфинансиран по програма „Култура“ на Столична община – 2017
„КАРНАВАЛ-КОНТАКТ‘2017“ - график на предстоящите карнавални лаборатории и огнените хепъниги:

КАРНАВАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ No 7

20.08.2017 (17:00 – 18:30):

Парк „Заимов“

КАРНАВАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ No 8

03.09.2017 (17:00 – 20:30)

Официално закриване на проекта в градската градина при НТ „Иван Вазов“

КАРНАВАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ No 9 и ФИНАЛЕН ОГНЕНО-КАРНАВАЛЕН ХЕПЪНИНГ

 

02.08.2017