Halloween Weekенд Паzar

Вече станалият традиционен WEEKEНД ПАZAR на Женски пазар ще се проведе и тази събота и неделя - 30 и 31 октомври, от 11:00 до 19:00 часа, този път с духа на Halloween. Посетителите ще могат да открият специално подбраната селекция български производители и търговци, ресторантьори, фермери, пивовари, производители на цветя, книжни издателства, съвременно българско изкуство и млади таланти, музика и приятна атмосфера. Събитието се организира от „Пазари Възраждане“ ЕАД с подкрепата на Столична община.

Тази събота на Страшния WEEKEНД ПАZAR ще има специално шоу и за децата - театрална къща Мариета и Марионета ще представят сензационната вещерска постановка "Баба Яга" от 14.00 часа на терасата пред галерия „Сердика“.

В неделя организаторите са подготвили dj party с Dj IHOU, който ще започне да пуска музика след 13.30 часа. Гостите ще могат да слушат стилове като дowntempo/фunk/дisco/аfro/бrasil.

Търговците и производителите в WEEKEНД ПАZAR ще бъдат разположени на обособена пазарна зона, която обхваща територията под галерия „Сердика“ и няма общо с пазарната площадка на Женски пазар. Входът е от към ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. Посетителите заплащат вход от 2 лв., който отива за подкрепа на български артисти и млади музиканти, участници в културната програма на WEEKEНД ПАZAR, както и за българското съвременно изкуство чрез участието в проекта на платформата КупиИзкуство.БГ и чрез галерия „Сердика“. 

Подробности ще намерите на фейсбук страницата на WEEKEНД ПАZAR: https://www.facebook.com/weekendpazar.

29.10.2021