Фестивал One Love Tour 2018 в София

One Love Tour 2018 – 12-часова богата програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър, вокални групи, популярни изпълнители от България и Македония, stand up комици и кулинарни презентации.

Фестивалът One Love Tour стартира на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София,  на 21 юли – в гр. Банско, на 28 юли – в гр. Варна, на 11 август – в гр. Струмица, на 7 септември – в гр. Кавадарци, на 8 септември – в гр. Русе и завършва на 5 октомври в Стара Загора – на празника на града.

Стартът на фестивала на 16 юни в Скопие беше част от културните събития, посветени на Председателство на България на Съвета на Европейския съюз, и се организира с партньорството на Министерство на външните работи на Република България, под егидата на посолството на България в Република Македония. То беше най-голямото българо-македонско събитие със свободен вход. 

На 30 юни в Южния парк в София фестивалът One Love Tour 2018 стартира с вокална група Бон-Бон, продължава с Телефон 112, а във вечерния концерт ще вземат участие: Next Time, Слаткаристика, Ъпсурт и Васил Найденов. 

ВХОД СВОБОДЕН

Патрон на фестивала в София е кметът  г-жа Йорданка Фандъкова. 

Официален водещ на фестивала е Ники Станоев, а в другите градове участие ще вземат: Оратница, Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Ъпсурт, Влатко Стефановски, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. 

Гостуванията на One Love Tour в градовете се реализират със съдействието на: Министерство на външните работи на Република България, Община Банско, Столична община, Община Варна, Община Русе, Община Стара Загора, Община Скопие, Община Струмица, Община Кавадарци.

Повече информация на: http://onelovetour.net/ 

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/OneLoveTour.net/ 


 

29.06.2018