Енчо Керязов представя „Обичай смело“ на 27 юни, събота, в 17:30 ч., в кино "Кабана"

 

Премиерата на „Обичай смело“ – биография на Енчо Керязов, един от най-успешните еквилибристи в цял свят, който вече 30 години е на сцена, ще се състои на 27 юни, събота, в 17:30 ч. в кино "Кабана".

„Обичай смело“ е история, посветена на любовта към цирковото изкуство и преследването на мечтите. Чрез тази книга Енчо Керязов се потапя в спомените си и отново минава по дългия път, по който върви вече 30 години.

Книгата тръгва от най-ранните му спомени в спорта и акробатиката, минава през усърдния труд, който полага, за да се превърне в един от най-добрите еквилибристи в света, не пропуска да запознае читателите с големите хора, срещнали го по пътя към върха, стига до най-пищните циркови световни сцени и накрая прави неочакван завой до община Ямбол.

Енчо Керязов ни припомня колко е важно да отстояваме най-съкровените си стремления. Колкото и изненади да поднася животът, ако имаме необходимото търпение, накрая винаги ще се озовем при голямата любов, с мисълта за която сме заспивали и сме се будили дълги години.

Събитието е част от Лятната програма в Календара на културните събития на Столична община.


 

26.06.2020