Благотворителен базар "Дом на каузите" в парк-театър „Борисова градина“

Място: Парк-театър "Борисова градина"
Дата: 18 и 19 декември 2021 г.
Начален час: 11:00 ч.

ВХОД СВОБОДЕН!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/304477531551050/, https://www.facebook.com/events/208100658165728/

 

Парк-театър „Борисова градина“ се осъществява с подкрепата на Столична община.

 

Популярни личности с позитивен имидж ще застанат зад своите лични каузи, като ще ги подкрепят по възможно най-личния начин – дарявайки приходи от продажбата на свои лични вещи и изкуство.

„Дом на каузите“ е едновременно базар за секънд хенд дрехи и аксесоари, хенд мейд фестивал, книжен базар и сцена за таланти. В рамките на два дни столичани и гости на града ще имат възможност да се срещнат с любими лица от родната музикална, театрална и телевизионна сцена и да подкрепят над 50 различни каузи.

Част от каузите, които ще бъдат подкрепени са тези на "Българския фонд на жените", "Оле Мале", "Съюз на глухите", "Дом на ветераните на изкуството и културата в София", множество екокаузи, както и такива, свързани с лечение на деца, бездомните животни, осигуряване на стипендии за талантливи деца в образователната система, спортни и културни инициативи от широк спектър.

Съпътстващата програма на "Дом на каузите" ще направи събитието истински празник със своята музикална и шоу програма. Сцената на парк-театър „Борисова градина“ ще предложи музикални изпълнения, дискусии и срещи с любими литературни, театрални и киноличности.

Официален медиен партньор – bTV Media Group.

13.12.2021