Актьори станаха контрольори в градския транспорт

Актьорите на Младежкия театър „Николай Бинев“ Севар Иванов, Ахмед Юмер и Александър Хаджиангелов днес станаха контрольори в градския транспорт.

С екипа на ЦГМ те "провериха" пътниците на трамвай № 7 и раздадоха талони за 50% намаление за билети от програмата на театъра на всеки от тях, който има заредена карта за 3, 6 или 12 месеца. За час в трамвая бяха раздадени 40 талона. От началото на кампанията от бонуса да ползват 50% намаление са се възползвали 100 души.

Кампанията „Спирка Младежки театър“ на Центъра за градска мобилност и Младежкия театър „Николай Бинев“ бе открита на 8 май 2018 г. Тя предоставя на редовните пътници с карти за транспорт намаление на билетите за театрални постановки. От бонуса се ползват също пенсионерите, инвалидите, учениците и студентите.

Всеки, който иска да получи такъв талон, трябва да посети Пункт за продажба на превозни документи и да поиска такъв. С него  на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.

 

30.05.2018