Академия за социални преприемачи се провежда в София през юни

След успешното първо издание на Академия за социални предприемачи през октомври 2016 година, организаторите от Reach for Change Bulgaria и The Business Institute подготвят второ издание. То ще се проведе в  три поредни дни,  петък вечер, събота и неделя между 9 и 25 юни в гр. София.

Академия за социални предприемачи е подходяща за млади хора, които работят по социална кауза, искат да я развият и изградят устойчив финансов модел, но имат нужда от насоки, знания и практически умения.

Академията предлага:

Практични работни сесии, основани на международни методологии и бизнес инструменти на международната мрежа на Reach For Change, Lean LaunchPad  Strategyzer и други.

Споделяне на опит и експертиза от бизнес и социални ментори, гост-говорители и опитни обучители в сферата на социалното предприемачество.

Нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори и професионалисти.

Екипна работа по практични казуси в сферата на социалното предприемачество, зададени от организаторите.

Таксата за участие в Академията е 480 лева за 3 модула, разпределени в рамките на 9 дни. Най-добрите 30 кандидати ще получат 50% стипендия (и такса от 240 лева). Събитието се организира с финансовата подкрепа на Програма Европа към Столична община.

Кандидатствайте до 21 май на www.se-academy.bg!

Следете Facebook събитието за актуална информация.

17.05.2017