„Пътуване във ВСИЧКОлената” – Театър на сетивата за деца от 6 до 106 години

Какво е ВСИЧКОлената?

Вселена, в която ВСИЧКО е възможно. Където ВСЯКО нещо е приятел, ВСЯКО нещо е дете, ВСЯКО  нещо  е живо и има свой език, ВСЯКО нещо обича приказки и те познава лично, защото ВСЯКО нещо си ТИ. ВСИЧКОлената съществува! До нея дори има редовен транспорт – всяка седмица една вълшебна сграда – кораб пътува натам. „Пътуване във ВСИЧКОлената” е един измислен спектакъл, в който ВСИЧКО е напълно вярно. Преживейте го и се убедете сами.

Това е най-новият проект на Театър на сетивата София, който ще се играе до март 2020 г. в сградата на "Интерпред Бояна" (ул. "Спас Соколов" 5, кв. "Манастирски ливади"). За да преминете през представлението, е необходимо предварително да си резервирате дата и час на www.sensorytheatresofia.com 

„Пътуване във ВСИЧКОлената” е интерактивно представление за деца от 6 до 106 години, създадено по метода на театъра на сетивния лабиринт. Спектакълът предлага алтернативна форма на образование, използваща учене чрез преживяване, която развива сетивността и въображението на децата, въвличайки ги в история, в която те са главните герои, от чиито избори зависи хода на действието.

Като вече „пораснали” и „възрастни” ние заживяваме в един друг свят – разомагьосан, механизиран, пренаситен от стимулации и симулации, в който няма място за непосредствеността, чистотата и невинността на детството. ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА е покана да си припомним и съхраним РЕАЛНОСТТА на детството.

ЦЕНА на билета: 60 лв. на човек

Продължителност: 60 мин.

КЪДЕ: сградата на ИНТЕРПРЕД БОЯНА на ул. "Спас Соколов" 5, в кв. "Манастирски ливади"

КОГА: 18, 19, 25 и 26 януари 2020 г.

Изберете дата и направете резервация за своето пътуване на www.sensorytheatresofia.com. Местата са ОГРАНИЧЕНИ.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата, Столичната програма „Култура“ `2019 г. и Обществения борд на Telus International в България.

15.01.2020