„Коледен концерт”

20 декември 2017 г., ЦЕНТРАЛЕН  ВОЕНЕН   КЛУБ, 18 ч.
КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ

КА "Софийски солисти"

Диригент: Пламен Джуров

Солист: Вера Николова – мецосопран (Франция)

Програма: Корели – Кончерто  гроссо № 8

Големинов – Три миниатюри

Респиги – Ил Трамонто

Хендел – Кончерто  гроссо №  5

ПЛАКАТ

07.12.2017