Осиновителската кампания на „Екоравновесие” с инициатива в "Борисовата градина"

За трета поредна година „Екоравновесие” организира изнесени инициативи по осиновителската си кампания под мотото: „Осиновявай, не купувай”.

На 8 юни 2019 г. от 14:00 до 18:00 часа в парк „Княз-Борисова градина”, в тревното пространство около „Езерото с лилиите“, 10 прекрасни кучета от общинския приют в с. Горни Богров ще чакат своите осиновители.

В рамките на инициативата, всеки желаещ ще може да види, разходи, погали и ако желае да вземе някое от прекрасните, здрави, обезпаразитени и ваксинирани кучета в дома си. Осиновяването ще може да се извърши веднага, на място, като процедурата ще е улеснена, за което е необходимо единствено лична карта. Ще разкажем на присъстващите за общинските приюти, осиновяванията и ще призовем към отговорно отношение от страна на собствениците на домашни любимци.

Този път девизът на осиновителския ден ще бъде „Да усмихнем Лили!“, куче от приюта, което вече доста време също търси дом. С помощта на доброволците и на приятелите на Лили от приюта организираме това събитие и ще тичаме чак до „Езерото с лилиите“, за да намерим най-хубавата лилия за Лили и да я усмихнем, надяваме се да намерим дом на нея, на нейните космати другари, представени в парка, и на все повече кучета, живеещи в приюта.

05.06.2019