„Бисери от класиката” – концерт на КА „Софийски солисти”

13 октомври, неделя, зала "България", 19:00 часа

„Бисери от класиката” – концерт на КА „Софийски солисти”


Диригент:
Пламен Джуров

Солисти:
Лия Петрова – цигулка, Нона Кръстникова – сопран

Програма:
Паганини – Кампанела, Георги Минчев – Три поеми за сопран и оркестър,
Пабло Сарасате – Цигански напеви, Пабло Сарасате – Кармен – фантазия

27.09.2019