„МЕТА ЛИЧНО“ е спектакъл за взаимо-действието и синергията между елементите на една колективна мета-Аз личност

22 (сряда), 23 (четвъртък), 30 (четвъртък) и 31 (петък) май
„МЕТА ЛИЧНО“ е спектакъл за взаимо-действието и синергията между елементите на една колективна мета-Аз личност (творческият ни екип), която твори и излъчва хармония в един непрекъснат процес на съзидание, естествен, колкото дишането. Творческата мощ на тази мета-Аз личност надхвърля въображението и е способна да превърне подземния комплекс от празни помещения на Културния дом "Красно село" в пълнокръвен, жив свят, който взема елементи от познатата реалност, за да ги преобразува като с магичен калейдоскоп в ансамбъл от фантастични артинсталации, обитавани от необикновени герои и свързани от мета-логика, напомняща за сюрреализма.
Хармоничното взаимо-действие и играта между отделните елементи на тази мета-Аз личност осигуряват енергията и вдъхновението за осъществяването на мощна трансформация, случваща се колкото във външния свят, толкова и във вътрешния, невидим за обичайното зрение. Накрая двата свята се събират в единна цялост, намираща се в диапазона от пълна тишина, тъмнина и неподвижност до феерията на един спектакъл, смайващ със своята креативност и сила на въздействие. Този спектакъл е знак, доказателство и метафора за МЕТА ЛИЧНОстта на своя създател и очертава нови хоризонти за себеизразяване и живот = изкуство. Да бъде!

Публиката влиза в представлението индивидуално и лично се среща и взаимодейства с артистите, затова е необходимо ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на дата и конкретен час.
Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Столична община – Столична програма „Култура“ и на Национален фонд „Култура“ по Програма ВРЧКО
Продължителност: 90 мин.
Подземни пространства, от 18:00 до 21:00 ч., ОКИ ДК „Красно село”
Вход с билети: 100 лв. на www.sensorytheatresofia.com

25.04.2024