„БЯЛ ЛИСТ“ – последните две представления за годината на сетивния спектакъл – лабиринт

11 (събота), 12 (неделя) май
„БЯЛ ЛИСТ“ – последните две представления за годината на сетивния спектакъл – лабиринт

„БЯЛ ЛИСТ“ е съвременен ритуал, сетивно преживяване – лабиринт за вътрешната сила и за вътрешните ограничения, за прошката, за приемането и за празнуването на живота, такъв, какъвто е, както и за вдъхновението да започнем на чисто!
Спектакълът е покана за навлизане в неизвестното, за потапяне в чистото и бялото, за пристъпване в тихото и празно пространство на пълния потенциал, където можем да пренапишем своята история наново и да изградим нови връзки сами със себе си и помежду си.
„БЯЛ ЛИСТ“ пробужда силата, която извира отвътре независимо от обстоятелствата, ситуациите и ролите, в които влизаме ежедневно. Това е спектакъл, който отваря бял лист пред съзнанието да твори, да се разгръща в неочаквани посоки и да мечтае. Винаги! Сега!

Каним ви да преживеете това бутиково представление, което включва елементи от сетивния театър, танца и мултимедията, и потапя публиката в изненадващо преживяване за всички сетива като я превръща в активен участник и главен герой на случващото се. В него участват 9 актриси, с които ще се срещнете лично и които ще ви преведат през изненадващи интеракции, роли и архетипи!

Спектъклът „БЯЛ ЛИСТ“ е вдъхновен от творческата колаборация между „Театър на сетивата София“ и фондация „Emprove“, които през 2023 г. създадоха редица обучения и публични събития, представящи изкуството като терапевтичен метод и инструмент за себеизследване, овластяване, творческо изразяване и грижа за себе си.
В резултат на това се роди „Пътеводител за свързване със себе си“ – онлайн наръчник с практични инструменти от света на изкуството за промяна на гледната точка и за насърчаване на творческия подход в ежедневието ни, който можете да изтеглите безплатно на https://emproveproject.eu/.../pytevoditel-za-svyrzvane-s.../
В спектакъла участват артистите: Василия Дребова, Велина Петрарка, Екатерина Казакова, Златина Толева, Катина Дишков, Маргарита Петрова, Мария Илиева, Саша Хаджиева, Стела Кръстева
Мултимедия и фотография: Адриана Янкулова-Чапкънова
Продължителност: 60 мин.

Публиката влиза в представлението индивидуално и лично се среща и взаимодейства с артистите, затова е необходимо ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на дата и конкретен час.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Столична община – Столична програма „Култура“ и на Национален фонд „Култура“ по Програма ВРЧКО
Подземни пространства, 18:00 до 21:00 ч., ОКИ ДК „Красно село”
Вход с билети: 80 лв. на www.sensotytheatresofia.com

25.04.2024