Кметът Фандъкова връчи дипломите на докторанти на Военната академия „Г. С. Раковски“

На 31 август на церемония във Военната академия „Г. С. Раковски“ кметът на София Йорданка Фандъкова връчи дипломите на придобили образователната и научна степен „доктор“ възпитаници на Висшето училище.

На събитието присъстваха президентът на Република България Румен Радев, министърът на отбраната Тодор Тагарев, началникът на отбраната адм. Евтимов и началникът на Военната академия генерал-майор Тодор Дочев.

Кметът Фандъкова пожела на випускниците да бъдат смели. "Отговорността ви е голяма, възпитавайте и обучавайте вашите подчинени в дух на граждански дълг, патриотизъм, евроатлантически ценности и човещина" – посочи също столичният кмет.

Йорданка Фандъкова благодари на Военната академия, която е партньор на Столична община в областта на сигурността: "Военна академия е наш партньор с научния си потенциал за решаването на различни задачи, свързани със сигурността и гражданската защита. Военната академия е партньор на София и в изпълнение на проекти, свързани със зелената система – отварянето за свободен достъп на гражданите на красивия парк на Военна академия."
 


 


31.07.2023