Организация на движението за ул. „Чепинско шосе“

От 15.08.2023 г. до 12.09.2023 г. (включително) се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Чепинско шосе“ между Северна скоростна тангента и моста на Перловска река с изключение на превозните средства, които са собственост на лица, живеещи в зоната, за която е въведена забраната, както и за превозни средства, които обслужват по утвърден график обекти в сигнализираните пътни участъци.

От 15.08.2023 г. до 12.09.2023 г. (включително)  се променя маршрутът на автобусна линия № 18 като се скъсява от с. Чепинци до с. Негован, както следва (в посока с. Негован): от началната спирка „Мелницата Чепинци“ в с. Чепинци по действащия маршрут до кръстовище ул. „Чепинско шосе“ – ул. „Езерата“, надясно по ул. „Езерата“, надясно по югозападното пътно платно на ул. „Васил Левски“ в с. Негован, обратен завой, връщане по североизточното пътно платно на ул. „Васил Левски“ и наляво по ул. „Езерата“ по маршрута до с. Чепинци.

Разкриват се временни спирки, както следва:
- двупосочна „Ул. "Езерата“ в района на кръстовището на ул. „Чепинско шосе“ – ул. „Езерата“;
- крайна „Село Негован – временна“ в югозападното пътно платно на ул. „Васил Левски“ на 30,00 метра след десния завой от ул. „Езерата“.

Автобусна линия № 20 продължава да се движи по временния маршрут през селата Световрачене и Кубратово и кварталите "Бенковски" и "Орландовци".

Маршрутът на автобусна линия № 24 се променя, както следва:
- в посока автостанция "Орландовци": от кв. "Бенковски" по действащия маршрут до кръстовище ул. „Първа българска армия“ – ул. „Кестен“, направо по ул. „Първа българска армия“, наляво по ул. „Рояк“ по маршрута на автобусна линия № 18 до спирка „Гробищен парк "Малашевци“, обратен завой и връщане по маршрута на автобусна линия № 18 до спирка с код 0063 „Автостанция "Орландовци“ – крайна и начална;
- в посока кв. "Бенковски": от спирка с код 0063 „Автостанция "Орландовци“ надясно по ул. „Кестен“, по ул. „Калач“, по ул. „Рояк“ и по ул. „Първа българска армия“ по маршрута до кв. "Бенковски".

10.08.2023